CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Wednesday, October 12, 2016

Wow hebat sangat abdul samad, hanis afifah yang terasa, yang menitik air mata, hanis afifah jugak yang mintak maaf. Untung jadi abdul samad, takdak mood tidoq. Sedangkan hanis afifah menangis teresak esak sorang sorang. Dah la rindu tak berbalas, menangis tak dilayan. Mintak maaf pulak atas sebab buat abdul samad marah. Hebat betul abdul samad, superior sangat.

Congratulations abdul samad sebab dah berjaya bodohkan hanis afifah.Hanis afifah ni sapalah kan untuk diberi perhatian, cuma insan picisan yang menagih rindu. Sedangkan rindu tak berbalas, ada hati berangan nak layanan istimewa hanis afifah? Simpan jelah semua tu. Layan jelah perasaan sorang sorang. Dah la kata maaf tak diungkap, boleh pulak anggap macam nothing happen. Habis hati aku yang kecamuk ni apa?

Lagi 3 hari birthday aku, layan aku special tak boleh ka, aku tak mintak hadiah weh, mintak pun tau tak dapat, aku mintak layan aku special sikit ja, aku mintak nyanyi kt aku tu nyanyi jelahh, pastu tak payah la nak sakitkan hati aku soal perempuan lain. Ni tak, mintak nyanyi pun susah.

Dah lama kita tak borak cakap lama2, imbau kenangan, semua lahh. Aku nak tu ja, ni tak. Aku tau la aku sorang ja ada perasaan rindu ni. Cuma simpati la sikit kt aku ni, aku nak hadapi test masa birthday aku, pastu celebrate sorang sorang kat sini, without hang without family.

Lol menjelang 21 ni semua kena berdikari rupanya, no wonder hati pun kena pujuk seniri

0 comments: