CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Tuesday, November 15, 2016

Year End Crisis

12 Nov 2016(9.30p.m)

okey aku dah habaq aku nak keluaq malam tu, nak keluaq makan megi keta dgn sir usop poji haziq. habaq dh kat mad. k takpa la kan, malam tu nk keluaq aku call berkali kali kali kali, sekali pun tak angkat, pastu aku siap msg dia kata aku nak keluaq dah. pastu takpa la, dalam pukul 10.15 bru gerak dari pekan sebab poji pi beli ayaq kopi blended pa benda tuu. pastu masa otw tu depa tak lalu kot tanjung lumpur, pastu masa tu baru la aku tanya kita ni nakpi  mana sebenaqnya nya, baru la usop bagitau yg nakpi ECM sebab sir belanja tgk wayang (Dr. Strange) pastu sampai ECM tgk yaya pun ada. ok takpa la so maknanya km 6 org. yes aku tak bagitau mad, sebab aku tak pegang fon langsung. sembang dgn sir pa semua, tanya sir wyg start pkul berapa, sir kata 11.30, so aku dgn haziq pi toilet dlu sebab bru pkul 11.10, keluaq toilet dlm 11.20, pastu km pun masuk wyg, dok dalam wayang sembang pa semua sementara nak start cerita. aku langsung tak pegang fon.

pastu keluaq ja wyg aku dh pening sebab masuk angin. terus keluaq pi toilet sebab rasa nak muntah. tgk pulak toilet cm harem lagi laaaa tak kebuloq nak muntah. pastu pi kt keta, usop bukak keta and aku dgn haziq masuk dlm keta sebab aku dh pening. pastu sir kata jumpa sana, maknanya jumpa kt kedai megi ketam la. pastu elok ja keta jalan aku kata kt usop satgi cari 7e sebab nak beli soya. pastu singgah 7e n lost track dgn sir, masa tu dlm pkul 2 lebih, bukak ws pastu tgk ada ws mad, dia kata lama makan rancak apa benda tah, kira dia perli laa, aku kenai sgt mad tuu. pastu aku balas la kata baru pas tgk wyg, pastu ttiba dia balas clap hand punya emoji and dia kata sweet la tuu. aku dh blur dh, sweet kebenda deni, keluaq ramai2 kot. so aku rasa salah aku mula kt situ la, so berlarutan la sampai skrg. esoknya call tak agkat, siap reject lagi, pehh nasib pak aku yg bayaq bill, kalau tolak kdt aku mau aku mencarut. satu call pun tak agkat. masa tu aku mcm dh faham dah dia marah teruk, ws mintak maaf tak balas, dpt bluetick ja.

Mad treat aku mcm ni maknanya teruk la condition relation km ni, Tahun lepas benda cm ni lah yg lead kepada benda yg jadi masa bulan 2 tu. YA ALLAH aku harap sgt benda tu tak jadi lagi, aku dh tak kuat nak hadapi semua tu. Aku takut bila jad mcm ni dia jadi sunyi, and dia mula ws pmpuan2 tu balik mcm dulu, dulu benda mcm ni jadi sebab berpunca dr isu yg sama la, and mula hujung tahun jugak, situasi macam ni. Aku harap sgt tak jadi mcm haritu. Aku plan benda besaq dah tahun depan. Kalau tak jadi mana aku nak letak muka aku. Mana aku nak lari, Aku harap dia tak buat keputusan nak tinggal kan aku ja. Takpa aku terima kalini kalau dia ada yg lain, cuma harap dia tak tinggal kan aku. Amek la aku dulu, pastu nak gantung tak bertali ka apapa ka buat lah. Cuma jangan tinggalkan aku.

0 comments: