CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Sunday, March 31, 2013

ayah i want this :P

aku : okay ayah , i've made my desicion . i want the xperia tablet S . dont  want any smartphone :( but if you want to give i'll accept it with much pleasure :P

ayah : u sure ? if this what u want then we'll find it with the best price . for now we shall survey 1st . i'll buy it for you after i get my april bonus 


nak tau apa aku nak sangat nih ?
jeng jeng jeng















hope dapat laa ngee~~



my Mr. Aquarius

All of thisbased on his horoskop :) got . Nothing to do with me :D Ilovehimsomuch :*

Tubuhnya agak tinggi, dan kurus , tangan dan kakinya besar , bahunya lebar .
Mungkin rambutnya nipis .
pakaiannya agak luar biasa.
Dia adalah lelaki yang pandai bercakap dan suka kepada cakap-cakap intelek .
Dia agak kurang romantik .
Dia sukar jatuh cinta kerana dia tidak mahu kecewa .
Dia suka persahabatan yang sekejap berbanding hubungan yang panjang .Lelaki ini suka ketawa dan mempunyai perkara-perkara yang menarik untuk dilakukan , tetapi dia boleh jadi pendiam pada suatu masa dan agak mengecewakan kekasihnya .Dia mungkin lambat berkahwin kerana tidak suka terikat .Dari segi seksual dia lebih mementingankan seks dari kasih sayang , dan dia lebih suka kepada ramai pasangan . Walaupun begitu , dia pandai menyembunyikan rahsianya itu bagi menjaga hati kekasihnya .Sebagai lelaki , dia disukai oleh teman wanitanya kerana dia agak berbeza dan menarik , tetapi dia adalah mengecewakan dari segi membuat komitmen .





Kekuatan:
Individu ini adalah seorang yang serba-boleh atau dalam english – “all-rounder”. Idealistik, Aktif dan berpandangan jauh. Seorang yang tahu dan faham apa yang dia kehendaki. Berkebolehan untuk membezakan sesuatu yang baik atau tidak baik. Seorang yang berbakat dalam apa jua bidang yang dipilihnya. Boleh menjadi kaya dan berharta, sekiranya berusaha dengan bersungguh-sungguh. Suka berterus terang. Mudah meng’ekspresi’ pandangan terhadap sesuatu perkara.
Kelemahan:
Individu ini boleh menjadi terlalu agresif, tidak penyabar dan cepat panas baran. Kebiasaannya beliau mengambil mudah sesuatu perkara dan tidak tegas (tidak munasabah). Kadang kala pula seorang yang nakal. Juga, seorang yang ‘laser’. Jika tidak berhati-hati dengan kata-kata, boleh menyebabkan keretakan dalam sesuatu perhubungan.
Perkara yang perlu dipelajari:
1) Perlu belajar untuk melihat sesuatu dengan lebih realistik.
2) Cuba menghabiskan sesuatu yang telah anda mulakan.
3) Fikir dahulu sebelum meluahkan sesuatu




  • Berpesonaliti menarik dan menawan.
  • Mudah didampingi.
  • Sangat pemalu dan pemendam rasa.
  • Sangat baik secara semulajadi, jujur pemurah dan mudah simpati.
  • Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran.
  • Suka pada kedamaian.
  • Sangat peka pada orang lain.
  • Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain.
  • Tidak cepat marah dan sangat amanah.
  • Tahu membalas dan mengenang budi.
  • Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
  • Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal.
  • Suka berangan-angan.
  • Suka melancong.
  • Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
  • Kelam kabut dalam memilih pasangan.
  • Suka dengan hiasan rumahtangga.
  • Punya bakat seni dalalm bidang muzik.
  • Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik.
  • Jangan terlalu mengikut selera atau perasaan





  • okay seriously cant hide it anymore . tringin siyhh nk upload pix berdua mcm org lain kt social network . tp takberani :( takot dy mara . cuma brani upload kt blog n twitter je :( kt fb je tak brani upload . nk tag dy pun tak brani :(so upload dkt blog n twitter je lahh yg plg save pun :)

    Friday, March 29, 2013

    tiba tiba rindu saat di manja oleh semua org . sekarang dah tak bolehmanja mcm dulu . merajuk dah takde org nk layan :( sedih takde org nk cheer up :( dah takde sapa nak cuddle me :( dh takde sapa nak kata im cute for who i am :( i miss my past .

    but however the past is the past . let it go and be brave to face the up coming life :))

    cheering up myself , cuddling myself , saying me cute and im doing all of this by my self :)) im growing up guyss