CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Sunday, November 18, 2012

oldschool


Sunday, November 11, 2012

Aku yang terluka :'(

hati perempuan mana tak terluka bila cinta hati dia nak berkenalandengan perempuan lain
tapi apa kan daya aku berkuasa nak halang


aku ada jumpak perempuan tuu
aku mintak dia paham keadaan aku
aku mintak dia jangan kacau hubungan kami lagi
then dengan jujur aku cakap kat sayang aku
ingatkan dia paham yang aku tak rela berkongsi kasih 
tapi sudahnya aku kene marahh
ya allah aku tak sangka nak kene mara mcm tu 
dia kata dia tak suka hidup dia dikongkong
5 kali dia ulang
then aku pun kata oke oke takpa aku bagi dia kawan dengan mana perempuan pun
masa aku luah tuu dalam hati cuma allah je yang tau
hancur berkecai hati ni
hancur hati aku terpaksa rela 
terpaksa rela seorang lelaki yang aku harap jadi imam aku ada perempuan lain
ya allah sakit tuu tak terperi 
lebih saket dari sebelum ni sebab kena berkongsi kasih

ya allah andai dia mengerti tentang rasa hatiku ini

then saja stalk wall fb dia sjak skian lma tak stalk
bukak2 je tgk ex dy si miz hara tuu tag gamba dy 
aku tag gamba dy buang tag tuu 
dya still cntact dgn ex ex dy 
sedangkan aku tak pun
dia tak tau ka aku semua ni untuk dia
aku nak dia tau yang cuma dia dalam hidup aku
and aku nak dia buat benda yang sama untuk aku

maybe dia bukan jenis macam tuu
dah dekat setaon kapel tapi kadang2 aku rasa mcm tak kenal dia
dia yang aku kenal dulu laen
tak pena buat aku rasa mcm sekarang
salah aku ke semua ni jadi 
aku akan cuba hilangkan jeles aku tuu
tapi aku takot bila aku hilang kan jeles tuu
pelan pelan rasa sayang tuu hilang sendiri
mcm org kata 
jeles tuu tanda sayang
takdak jeles takdak laa sayang

ya allah kuatkan aku 
aku mohon tolong kurangkan rasa cemburu dihatiku tanpa mengurangkan sikit pun rasa sayang ini
insyaallah aku akan pertahankan cinta kami selagi mampu
aku akan cuba untuk sentiasa ada dengan dia supaya dia tak pergi jauh dari aku
aku tak mampu hidup tanpa dia
aku harap dia mengerti
insyaallah setiap hari aku akan terus lakukan terbaek untuk dia
aku akan terus bahagiakan dia 

andai bukan jodoh kita 
izinkan aku bawa semua kenangan kita bersama sayang
kenangan yang terlalu bermakna buat diri ini


salam sayang : cinta hatimu