CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Tuesday, November 26, 2013

Penatnyerr , penat menung jaa . Bru 2 hari start sem baru . Teramat boring sampai taktau nak buat apa . But masuk 2nd day ni dh ada homework dh . Tutorial chemist dgn lab report chemist . Ohmyy , lab report dh la kena buat dua graph . Sadis btoi laa :( nampak nya aku akan kembali aktif lahh lps ni . Aktif berhomework --' blog nii not sure lah sampai bila boleh di update mcm ni , slagi tak bnyk assgment slagi tu laa boleh diupdate kot . Tm wifi plak x dpt , x leh nk berfb , insta , and so on so berblog jelahh dgn service kmph student nihh . Grrrr . Disebablam semalam aku pengsan awai iaitu sejurus selepas azan isyak , maka harini aku nk tangguh semua keja buat mlm ni so that aku tak tidoq awai sgt . Kui2 . Tdoq awai pun buat aku berjaga tghmlm buat apa kann , then dlm kls ngntuk mcm apa g . Hehehe . Mummy nk mai bulan 12 nii , tak sabaq ceqq . Rindunyaa kt adk2 tuu . Klau buleh tgk anak2 tam mesti lg syiokk .

Kdg kdg aku berharap sgt allah tarik segala ingatan aku , biar aku tak ingat pun rasa sakit bercinta . Kdg2 aku menyesal sgt tak ikut ckp mak , jgn bcinta slagi blum waktunya . Tp aku dh tlanjur bercinta , and aku dh syg sgt kt dia , aku tak sampai hati nk lupakan sgala knangan indah kami

Allah maha besar

Hancur hati aku , snang nya dia buat aku mcm ni . Setiap ayat yg dia kt tu mencucuk2 ja aku asa . Perit sgt . Dia dh berubah . Betul dia kata dia dh berubah . Patot laa . Dh makin tak fikir hati and prasaan aku . Klau sblum ni aku wt prangai cm tu takde lah dia mrh sgt , just dia tak lyn aku then dia kta lantak lahh . Itu je . Skrg ni dh naik suara dgn aku , kata kt aku apa yg aku tak puas hati sgt , smua dia buat smua tak kena kt mta aku . Ye aku ngaku aku slh , tp tak pyh la guna ayat cm tu , nada kasar . Kan ke boleh je ckp elok2 dgn aku . Td bila dia ckp mcm tu cpt2 aku nk ltak fon , aku bg alasan org azan sdgkan org dh azan sblm tu j, aku tak sanggup nk bg dia dgr aku nangis , biar lah aku yg tahan perit sakit hati aku ni . Biarlah aku berdosa tipu dia dri dia dgr aku nangis . Biarlah dia nak marah aku tipu dia pun . Biarlah dia marah aku . Aku sanggup kne marah hari2 asalkan dia tak tinggalkan aku . Aku akan pegang janji aku tuu . Sampai bila bila . Apapun demi kebahagiaan dia . Dia pnah ckp kt aku klau x bahagia dgn dia cri je org lain . Msa tu aku rsa hina sgt . Mcm cinta aku slama ni tak bermakna je utk dia smpai snang2 je dia ckp cm tu . Lps dh mcm2 ktorang lalui bersama takan sebab bnd kcik je aku nk tinggalkan dia . Klau btul aku nk tinggalkan dia , ptotnya dri msa dia abaikan aku msa form 5 dlu aku dh tinggalkan dia , sdgkan aku sggup tggu dia msa tu . Takkan tetiba skrg ni aku nk mengalah , aku dh sparuh perjuangan dh .

Sunday, November 24, 2013

Adeyyy

Sepanjang 1 taon 8 bulan 12 hari kitorang bersama ni dh few time dy ckp kt aku if aku tak happy dgn dy jgn pksa dri . Dia sruh aku pegi cri org lain yg bokeh bhagia kn aku . Dia tak tau yg everytime dia kta mcm tu hati aku sakit sgt , mna tak sakit . Aku dh syg dia mcm nk gila dh tetiba dia boleh plak ckp mcm tu . Sabo je laa . Dia tak tau kot yg dia lah sb aku nangis , dia lah sb aku ktawa . Mcm mna aku nk bhgia dgn org lain klau hati aku mlik dia . Myb slh aku kot sb tlalu kongkong hdup dia smpai dia rsa x bhgia dgn aku . hummm sedih sgt bila dia kta mcm u

Saturday, November 16, 2013

Hanis afifah dulu seorang yg sgt kuat . Especially , masa dgn mirul . Masa dgn mirul dulu kalau aku marah aku luah je , aku maki je . Takat ckp aku hang dgn mirul tu mcm normal ja pada aku . Lps break dgn mirul mad slalu ada happy kan aku , luangkan masa dgn aku . Care psl aku . Kdg2 ayat2 yg mad kata buat hati aku tersentuh trutama bila ayat sweet2 yg dia guna dlu . Lps kpl dgn dia dia dh kurg sweet dh . Makin lama makin kurg . Bila aku sedih dgn dia syarlyn lah tmpt aku luahkan perasaan . So takde istilah sedih even aku gaduh dgn mad . Dgn syarlyn life slalu happy , kwn2 slalu ada dgn aku . Happy kn life aku . Dulu kalau sedih , merajuk selalu dipujuk . Tp skrg dh takde smua tuu . Aku jaa kna pujuk diri aku sendiri . Dh takde sapa faham aku . Aku dh terbiasa dimanja , bila kena hidup mcm ni rasa janggal sgt . Dulu ada adk acap yg slalu pujuk aku bila aku sedih dgn kwn2 . Syarlyn pun ada . Tp sekarang aku hidup sendiri . Hati aku terluka , aku kena ubatkan sendiri . Aku kena belajar hadapi semua nii . Sampai bila aku nk harapkan org . Cuma kdg2 aku ri dukan kehidupan yg dulu . Aku ni pompuan normal kaa . Perasaan mudah tersentuh , hati mudah terguris , tambah pulak dgn kdaan aku yg tgh period ni . Tp aku dh janji yg aku takkan paksa dia lg , so aku kena laa pgg jnji aku . Even apa pun yg jd aku takkan mungkir janji aku . Aku takkan paksa dia . Aku akan berusaha kuatkan hati aku jd kental mcm dulu . tp mcm mna . Dgn mad aku jd lemah sgt , aku tak kuat mcm dlu . Aku tak mampu melawan dia . Aku tak sampai hati nk melawan dia . Aku taknak tgk dia terluka . Setiap perbuatan aku yg buat dia terluka mesti aku rasa bersalah , kdg2 smpai aku rasa kenapa lah aku wujud dlm hidup dia kalau setakat nak buat dia sedih . Sejak kebelakangan ni aku rasa prangai aku agak melampau , aku mcm nk dia sentiasa ada dgn aku . 24jam masa dia cuma utk aku . Jahatnya aku ni . Tak fikir lgsung yg dia pun prlukan masa utk diri dia sndri . sb tu lahh aku janji dgn dia yg aku takkan paksa dia lagi . Tp aku tak nafikan aku agak terluka dgn janji tu . Aku tak boleh nk tipu diri aku , aku nk dia sentiasa bersama aku . Tp sayang , terlajak perahu boleh diundur , terlajak janji tak boleh mungkir . Ya Allah , kuatkan lah aku .