CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Sunday, June 15, 2014

blog ni lahh tempat aku mencoret segala isi hati aku . blog ni lahh menjadi saksi airmata aku . peneman aku masa kecewa . masa takdak tempat nak mengadu , blog lahh tempat paling dekat nak dicapai . tp sejak ada pesbuk , wechat aku dh tak sentuh pun blog . kesian blog aku . kalaulaa dia hidup msti dia kecewa dgn aku . maafkan aku blog . in sha allah lps ni aku kerap kerap update apapa kat sini oke . aku bukan apa , aku malas nak bukak lappy :) nak tulih kat tab tak syiok , tak feel nak taip laju2 cm slalu .

Saturday, June 14, 2014

2 tahun 3 bulan 1 hari

harini genap 2 tahun 3 bulan 1 hari
and harini jugak dia kata dia tawaq hati dgn aku
salah aku ka ya allah
salah aku ka
teruk sngt ka perangai aku ni
sampai dia tak tahan dgn aku
ya allah
bahagiakanlah dia
walau bukan dgn aku ya allah
aku rela apa saja demi kebahagiaan dia

setelah dua tahun bersama
cukup la dia terseksa dgn aku ya allah
kurniakan lah dia kebahagiaan
biar aku yg tanggung segala duka ni ya allah
aku cuma mahukan yg terbaik buat dia




buat abang, 

abang , maafkan ayg . ayg bukan terbaik utk abg . abg , ayg rela kalau abg dh tawar hati dgn ayg . ayg rela abg cari yg lain . cari lah yg lagi baik dr ayg . ayg nak tgk abg bahagia . maafkan ayg sb ayg selalu buat abg sakit hati , selalu buat abg marah . abg , ayg taktau abg nk buat surprise kt ayg . ayg ingt nk pegi tesco dgn wann tuu sb nak ajak dia teman ayg . ayg tak sehat abg . ayg demam . sb tu ayg tak nak pegi mna sorg2 . ayg tkot apapa jd kt ayg nt susah . lg pun mak tau ayg nak pi kat wann ja . ayg mintak maaf abg . maafkan ayg sb dh buat abg marah . semoga abg sentiasa happy . bukan niat ayg nak mengalah dan lepaskan abg pd org lain . cuma ayg rsa klau kehadiran ayg dlm hidup abg tak membahagiakan abg , baiklah ayg beri abg peluang utk bersama dgn org yg lebih layak kan . ayg bukan mengalah abg . cuma ayg nk abg bahagia . ayg pernah kata kan , klau demi kebahagiaan abg ayg rela buat apa saja . abg , ayg syg sngt hubungan kita ni . sb dgn abg ayg boleh jd diri ayg . abg lyn ayg baik sgt selama ni . abg hiburkan ayg . abg bahagiakan ayg . abg tau tak , tgk abg tidur lena pun ayg dh cukup bahagia . abg , abg dh cukup bahagiakan ayg dh abg . abg bahagiakan diri abg pulak laa . jgn fikir ayg ja . ayg boleh jaga dri ayg . abg buat lah apa yg terbaik utk diri abg . andai abg dh jumpa pengganti diri ayg . bgtau lah ayg dgn cra yg ayg dh tetap kan tuu . in sha allah ayg sanggup terima apa saja demi kebahagiaan abg . 

                                                                                salam sayang dari ayang