CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Friday, November 18, 2016

abdul samad, why you do this. kenapaaaaaaaaa. urghhh sakitnya tahan rasa bila kena bluetick. stil bersabaq sebab dia kat kem skrg. kalau dak dah lama lepas dah. tak tahan lah macam ni, dia busy time relay tengah kacau ni. jadi tak tenteram. yelah i admit its my fault. dah mintak maaf dah, tapi taktau dia dah maaf or tak.

sakit siyh rasa bila kena silent treatment ni. dah la takdak sapa nak luah. reaction dia selalu hambar ja, he didnt seem excited about me anymore. its hurt, its hurt so much. i couldnt focus on anything at all. kelas dah berapa dah skip, kalau dia tau ni konfem kena marah pulak. tapi sumpah takleh focus langsung, buat apa pi kelas kan.

dari ahad mcm ni, silent treatment. boleh ws ja, i am not allowed to call him. its hurt, im crying every night. awal2 haritu setakat tengok gambaq sekejap2 ja. ni dah masuk tahap siang malam tengok gambaq pastu peluk pastu riyau. ah sudahh, cemana nii. hujung2 sem ni dah la hard time, tak tahan ahh ceni.

haritu ayah call, cakap dengan ayah, mula2 takmau ngadu, pastu tak tahan, ngadu trus. start ja kata 'ayah, stress la' ayaq mata dah dah turun dah. lama jugak la dok sob sob sob sambil cakap dengan ayah, ayah last2 kata ceni ja 'kak time mcm ni kak fokus study jelah, benda2 yg lain tu takpayah pikiaq pun' ayah mcm tau tau aku stress bukan sebab study pun sebenaqnya

tapi sumpah stress sangat, project kena kejan, esaimen tak jalan takdak idea, business plan techno, final project english tak gerak, tak berapa hari nak start test 2 dah. time ceni aku perlu kan support tapi jadi pulak problem ceni. allah sungguh hati ni tak kuat sangat. lemah sangat.



0 comments: