CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Friday, November 18, 2016

its hurts to the unbearble limit


hanis afifah dah tak sekuat dulu, hanis afifah mudah mengalah, mudah tunduk, mudah kalah, i miss the old me. hanis afifah yang hatinya tak boleh dipijak, hanis afifah yang keras, hanis afifah yang tak peduli hal orang. tapi hanis afifah tu terlalu kejam at some point which aku bersyukur hanis afifah tu dah takdak.

kenapa aku tahan segala perit ni. sebab yang salah tu aku. sebab aku sayang. sayang hubungan ni, sayang segala kenangan, sayang segala pahit yang dah lepas, sayang segala bahagia bersama, sayang perangai dia, sayang diri dia, aku sayang dia. sebab tu dari dulu, sakit macam mana pun, apa punca pun, aku masih bertahan. sebab aku sayang segalanya. aku terima apa ja, asalkan dengan dia.

bila jadi macam ni rasa mcm hilang hrapan on apa yg km plan utk tahun depan. mcm tak nampak pun semua tu. bukan aku give up, cuma aku taknak terlalu berharap. nanti aku yg kecewa. tahun ni banyak aku baca pasal bertunang dengan org lain last2 tunang lari. aku takut aku end up jadi macam tu.

he wont understand any of this, dia lelaki. dia takkan faham. yg pasti semua ni berpunca dari aku. salah aku malam tu. nanti mesti dia kata aku asyik buat salah yang sama. abdul samad bukan jenis yang dengaq explaination, apa dia pegang itu lah. aku salah maka apa jua reasoning pun, aku tetap salah. pastu kalau aku busy nanti dia kata aku takdak effort pulak, pastu nanti dia kata dia dah mula tawaq hati. mcm tahun lepas.

0 comments: