CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Tuesday, November 26, 2013

Penatnyerr , penat menung jaa . Bru 2 hari start sem baru . Teramat boring sampai taktau nak buat apa . But masuk 2nd day ni dh ada homework dh . Tutorial chemist dgn lab report chemist . Ohmyy , lab report dh la kena buat dua graph . Sadis btoi laa :( nampak nya aku akan kembali aktif lahh lps ni . Aktif berhomework --' blog nii not sure lah sampai bila boleh di update mcm ni , slagi tak bnyk assgment slagi tu laa boleh diupdate kot . Tm wifi plak x dpt , x leh nk berfb , insta , and so on so berblog jelahh dgn service kmph student nihh . Grrrr . Disebablam semalam aku pengsan awai iaitu sejurus selepas azan isyak , maka harini aku nk tangguh semua keja buat mlm ni so that aku tak tidoq awai sgt . Kui2 . Tdoq awai pun buat aku berjaga tghmlm buat apa kann , then dlm kls ngntuk mcm apa g . Hehehe . Mummy nk mai bulan 12 nii , tak sabaq ceqq . Rindunyaa kt adk2 tuu . Klau buleh tgk anak2 tam mesti lg syiokk .

Kdg kdg aku berharap sgt allah tarik segala ingatan aku , biar aku tak ingat pun rasa sakit bercinta . Kdg2 aku menyesal sgt tak ikut ckp mak , jgn bcinta slagi blum waktunya . Tp aku dh tlanjur bercinta , and aku dh syg sgt kt dia , aku tak sampai hati nk lupakan sgala knangan indah kami

Allah maha besar

Hancur hati aku , snang nya dia buat aku mcm ni . Setiap ayat yg dia kt tu mencucuk2 ja aku asa . Perit sgt . Dia dh berubah . Betul dia kata dia dh berubah . Patot laa . Dh makin tak fikir hati and prasaan aku . Klau sblum ni aku wt prangai cm tu takde lah dia mrh sgt , just dia tak lyn aku then dia kta lantak lahh . Itu je . Skrg ni dh naik suara dgn aku , kata kt aku apa yg aku tak puas hati sgt , smua dia buat smua tak kena kt mta aku . Ye aku ngaku aku slh , tp tak pyh la guna ayat cm tu , nada kasar . Kan ke boleh je ckp elok2 dgn aku . Td bila dia ckp mcm tu cpt2 aku nk ltak fon , aku bg alasan org azan sdgkan org dh azan sblm tu j, aku tak sanggup nk bg dia dgr aku nangis , biar lah aku yg tahan perit sakit hati aku ni . Biarlah aku berdosa tipu dia dri dia dgr aku nangis . Biarlah dia nak marah aku tipu dia pun . Biarlah dia marah aku . Aku sanggup kne marah hari2 asalkan dia tak tinggalkan aku . Aku akan pegang janji aku tuu . Sampai bila bila . Apapun demi kebahagiaan dia . Dia pnah ckp kt aku klau x bahagia dgn dia cri je org lain . Msa tu aku rsa hina sgt . Mcm cinta aku slama ni tak bermakna je utk dia smpai snang2 je dia ckp cm tu . Lps dh mcm2 ktorang lalui bersama takan sebab bnd kcik je aku nk tinggalkan dia . Klau btul aku nk tinggalkan dia , ptotnya dri msa dia abaikan aku msa form 5 dlu aku dh tinggalkan dia , sdgkan aku sggup tggu dia msa tu . Takkan tetiba skrg ni aku nk mengalah , aku dh sparuh perjuangan dh .

Sunday, November 24, 2013

Adeyyy

Sepanjang 1 taon 8 bulan 12 hari kitorang bersama ni dh few time dy ckp kt aku if aku tak happy dgn dy jgn pksa dri . Dia sruh aku pegi cri org lain yg bokeh bhagia kn aku . Dia tak tau yg everytime dia kta mcm tu hati aku sakit sgt , mna tak sakit . Aku dh syg dia mcm nk gila dh tetiba dia boleh plak ckp mcm tu . Sabo je laa . Dia tak tau kot yg dia lah sb aku nangis , dia lah sb aku ktawa . Mcm mna aku nk bhgia dgn org lain klau hati aku mlik dia . Myb slh aku kot sb tlalu kongkong hdup dia smpai dia rsa x bhgia dgn aku . hummm sedih sgt bila dia kta mcm u

Saturday, November 16, 2013

Hanis afifah dulu seorang yg sgt kuat . Especially , masa dgn mirul . Masa dgn mirul dulu kalau aku marah aku luah je , aku maki je . Takat ckp aku hang dgn mirul tu mcm normal ja pada aku . Lps break dgn mirul mad slalu ada happy kan aku , luangkan masa dgn aku . Care psl aku . Kdg2 ayat2 yg mad kata buat hati aku tersentuh trutama bila ayat sweet2 yg dia guna dlu . Lps kpl dgn dia dia dh kurg sweet dh . Makin lama makin kurg . Bila aku sedih dgn dia syarlyn lah tmpt aku luahkan perasaan . So takde istilah sedih even aku gaduh dgn mad . Dgn syarlyn life slalu happy , kwn2 slalu ada dgn aku . Happy kn life aku . Dulu kalau sedih , merajuk selalu dipujuk . Tp skrg dh takde smua tuu . Aku jaa kna pujuk diri aku sendiri . Dh takde sapa faham aku . Aku dh terbiasa dimanja , bila kena hidup mcm ni rasa janggal sgt . Dulu ada adk acap yg slalu pujuk aku bila aku sedih dgn kwn2 . Syarlyn pun ada . Tp sekarang aku hidup sendiri . Hati aku terluka , aku kena ubatkan sendiri . Aku kena belajar hadapi semua nii . Sampai bila aku nk harapkan org . Cuma kdg2 aku ri dukan kehidupan yg dulu . Aku ni pompuan normal kaa . Perasaan mudah tersentuh , hati mudah terguris , tambah pulak dgn kdaan aku yg tgh period ni . Tp aku dh janji yg aku takkan paksa dia lg , so aku kena laa pgg jnji aku . Even apa pun yg jd aku takkan mungkir janji aku . Aku takkan paksa dia . Aku akan berusaha kuatkan hati aku jd kental mcm dulu . tp mcm mna . Dgn mad aku jd lemah sgt , aku tak kuat mcm dlu . Aku tak mampu melawan dia . Aku tak sampai hati nk melawan dia . Aku taknak tgk dia terluka . Setiap perbuatan aku yg buat dia terluka mesti aku rasa bersalah , kdg2 smpai aku rasa kenapa lah aku wujud dlm hidup dia kalau setakat nak buat dia sedih . Sejak kebelakangan ni aku rasa prangai aku agak melampau , aku mcm nk dia sentiasa ada dgn aku . 24jam masa dia cuma utk aku . Jahatnya aku ni . Tak fikir lgsung yg dia pun prlukan masa utk diri dia sndri . sb tu lahh aku janji dgn dia yg aku takkan paksa dia lagi . Tp aku tak nafikan aku agak terluka dgn janji tu . Aku tak boleh nk tipu diri aku , aku nk dia sentiasa bersama aku . Tp sayang , terlajak perahu boleh diundur , terlajak janji tak boleh mungkir . Ya Allah , kuatkan lah aku .

Monday, October 7, 2013

kerinduan nk berblogging

Saturday, August 24, 2013

oleh kerana aku baru terperasan bahawa aku tak penah upload gambaq aku kat istanbul maka dengan ini aku buat keputusan nak upload gambaq aku kat istandulss . kihkihkih . even crita dah basi pun , biaq kt aku laa . blog aku . bhahahahahhahaha .




































this is it for now . disebabkan dh lama x update blog . gue dh tak tau nk tulih apa . too many things happen . adios uolss , chow !

Wednesday, June 19, 2013

he is away to puo now

tanggal hari ni mad masuk poli dh . kayyy cun . rindu dia oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . mcm mna laa dia nk dok sorang2
--'

risaunyaa kt dia

Sunday, April 14, 2013

birthday alynn syg :D

hari khamis 11 april tuu g jusco . celebrate birthday alynn . 10 org smua skali . we all did have fun together
they watched oblivion :( i tak tgk pungg cuz my husband to be keja . so dia dtg lmbt skit . 
i tggu dia dtg . smentara tggu tuu i bought birthday girl n my future a tshrt each :P
alynn punya kaler pink . my future husband punya kaler merahh gituu .

red colour really make me insane ! totally insane with this colour :D
merah 'ang' 'ang' gitu

act beli baju tuu sebab nak kasi sama with my red blouse bought from istanbul tuu . still tak pakai lagi sampai hari ni cuz tak tau nak match dgn apa . but now dh tau laa . can match with my brown pants . the colour blend magnificient dude !! so cant wait to go out again weating same colour out wear :D *gatal kau nis --'

so smentara diorg g tgk wyg msa my hubby dh smpai ktorang g main game sampai semputt :P the pegi bahagian men tgk brg diaa suka . then jalan pegi bahagian budakbudak tgk stroller bagai , bju baby smua . 
org usha pelikk je kt ktowg tp lntak lahh :P
then smbung main game kt tmpt yg tepi foodcourt tuu :P turun pegi kereta amek brg jp . then masuk balik . pegi kt starbuck tggu diorg abeh tgk wyg . bla diorg semua dh smpai so kitorang pun amek ahh gamba
org yg takde dlm ni kak ainun n sarah jer


bju hitam berdua tuu itew leww*  baju biru berdua tuu alyn ngn d


pas tu kitorang g piza , alynnblanjaa . kenyang mkn . kitorang bising gila kot kt situu :P

pakai baju istanbul lagi tuu


ni mlm tuu alynn ntaq gambaq dia pakai baju yg aku bg tuu :P terharu sgt :)

comeyynyaa :D  *pandai aku pilih


ok tak larat nk taip bnyk2 sbnrnyaa :P tatata . upload more pix later


Tuesday, April 2, 2013

choosen love quotes :)

dear abang , i choose this quotes as the words it content really suites with our love :) im not a poetry so i cant be as romantic as other people . i hope you can accept me for who i am . i show my love to you by this quotes . they represent my word :)



























dear abang , iloveyou . iloveyou with all my heart . i really hope our love last and never die . and it keep stronger within time . be my future imam insyaAllah :)