CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Sunday, October 9, 2016

last post was on Feb --' so many things to update. i'll remember the sequences

March

well the highlight for sure his birthday and our anniversary. well its our 4th anniversary. alhamdulillah after everything happen we still manage to stay calm (ya clam lah sangat kan --')
emm as for his birthday and our anniversary are just a day apart so tahun ni i send him my handmade present. kalau sebelum sebelum ni selalu order pastu letak alamat dia. tahun ni i've decide to made it myself. aaaa nampak ikhlas and effort sikit. untuk tahun ni aku bagi dia gambaq kami yg aku cuci on instax polaroid dgn chocolate favourite dia. aku letak dalam box kt belah bwh skali letak polaroid in between bubble wrap as first layer, pastu second layer aku susun 8 bijik ferrero rocher, and pastu utk penuh kan ruang and tutup ferrero tuu aku taboq mini white toblerone banyak2 sampai tak nampak fererro dah, pastu atas tuu letak bubble wrap lagi and tabur sampah kertas aku koyak2 nak bagi kotak tu penuh and susunan coklat tak gerak hihihhi. pastu pos senyap senyap, sampai masa hari dia nak balik, pastu masa tu dia takdak kt umah plak, maka dia kena tggu ptg baru buleh amek, tergendala lah dia nak balik haritu, dia balik esok pagi tuuu. well coklat tuu as hadiah birthday dia, polaroid pulak as memory sebagai hadiah anniversary.


April

err nothing happen rasanya. sebab serious tak ingt apa. gaduh tu rasanya tiap2 bulan ada gaduh kot. plan diet mcm biasa kelaut ja sebab asyik keluaq makan :)


May

emm bulan 6 dah nak puasa kan, dan sebagai manusia yg pemalas, bulan 5 lah masanya nak berlumba2 puasa ganti ahahahaha. mcm apa weh kira sempat ganti tak sebelum next period bagai. tapi ok selamat laa sempat :D


Jun

puasa emmm, tahun ni berjaya bukak puasa dgn donut gebus tapi syarlyn takdak. km bukak posa kt de'pauh garden rasanya, pastu pi solat kt masjid kt pmtg pauh, pastuuuu pi sunway, pi setarbak uolss ahahahhaa. lol gambaq pi mana habih taktau laa.



0 comments: