CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

me + him

me + him
lovely moment

Followers

Cheritera Chinta Antara Kita Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saia

saia

Sunday, October 9, 2016

okey sambung...

Julai

Err apa ek julai, ohhh raya, emm tahun ni raya pahangggggg, dakcik keisha tu adaaa. baju rasa sama tema dgn keisha soooo kami amek gambaq dgn keisha



emm hala balik tuu lalu kot fraser hill, ya tohan masa turun tu mabuk nak mampuih baq hg, seyes tak tipu. 






bulan 7 ni mcm banyak crita jaaa, keluaq tiap2 minggu pi open house, km pun buat open house, tapi yg mai ciput ja, sedih aku, aku pi raya rumah org org takmai rumah aku, pasni takmau buat dah. emm pastu pastu apa lagi ekkk. haaaaaaaaaa, abdul samad bagi hadiahhhhh :D singgah sunway pastu lalu kedai bear, dia tanya nak bear tak ganti bantal tu, pastu kata kt dia seyes ka, dia tanya nak tak, aku jawab la awat nak beli ka, pastu trus dia masuk kedai tuu, dia kata nak yg jenih macam mana, ahahahah aku seyes dok blur, pastu dia kata nk jenih sma mcm bantal tu ka, aku kata takmau nanti dia lembik lgi, so dia belikan aku benda lain, mula2 dia pilih hat kecik, pastu dia kata nk kecik ka besaq aku kata la nak hat besaqq, pastu aku tgk harga 80 hengget teroih aku kata eh takyah laa, mahai, dia tanya lagi nak tak, aku kata laa mesti la nak, dia kata ha amek, nak kaler apa, luls ku pilih kaler aku nakk, hihihihi, pastuuu dia pun bayaq. jalan keluaq dr kedai plak lalu kedai aksesori, pastu dia tanya nak cincin tak, aku kt belakang ni dah terharu terkesima dah, aku kata laa "ish biaq betoi kenapa, takyah laa" pastu dia dok pilih2 design suh aku pilih gak, pastu aku pilih la design aku nak, dia teroih bayaq, wehh masa tuu ya allah aku taktau nak kata terharu mcm mana, yelah tau la abdul samad kann. bukan jenih dok bagi bagi hadiah semua ni kan. aku ni terharu tahap nak bergenang ayaq mata laa. pastu sampai kt keta aku punya seronok, tak habih habih dok kelebek cincin kt tangan, rasa mcm dok kt kayangan oooo.pastu masa otw nak hantaq aku balik tu aku beria tanya kenapa beli bear cincin semua, kenapa membazir mcm ni, kalau ada duit tu baik simpan utk masa depan, aku kata cmtu. pastu dia kata biaq la bukan selalu, bukan banyak pun, tak sampai seratus pun dia perabih kt aku, pastu aku kata laa, mmg la tapi dekat seratus, banyak dh tuuu. pastu dia kata takpa, dia mmg nk ganti cincin pun sebab aku dok bising dia pakai cincin tengkorak tuu. pasal bear pulak dia nak ganti bantal merah tuu sebab dh lama sangat, aku asyik dok ngadu lembik la koyak la lubang laa. so dia belikan ganti baruu

 konon jela ganti, sudah nya aku bwk mai dua dua kt ump, bantal merah tu kira anak first aku laa, ada anak hat number dua pun aku tetap sayang number satu. peluk dua dua oii tiap malam. punya aku hargai lah setiap benda dia bagi. tapi masa nak bawak balik tu sumbat dalam luggage penuh dia jaa --' beg jadi banyak sebab dia penuh satu luggage --' takpa anak, demi anak anak mak rela ja asalkan kita sentiasa bersama


0 comments: